BPGZ = Beroepsvereniging Positieve Gezondheid Zorgverlener

Geplaatst op

Sinds 2 oktober jl mag ik me officieel Positieve Gezondheid Zorgverlener noemen, een nieuwe (toekomstige) beroepsgroep. Ik heb, na aanvullende bijscholingen, mijn licentie in ontvangst mogen nemen tijdens de ‘Conferentie Gezond(heid) Centraal’. De BPGZ is een beroepsvereniging die zich ten doel stelt integrale hulp te bieden: verbinden van reguliere en niet- reguliere (medische) zorg om zo de zorgvrager maximaal van dienst te kunnen zijn. Het principe is dat de zorgvrager wordt ondersteund door een casemanager. De casemanager is de spil in het zorgdomein. Doel is dat de zorgvrager verloren raakt in uitgebreide zorgdomein. De beroepsgroep heeft de AGB code: 9039.

Ik heb er zin in!

Voor meer informatie: www.BPGZ.nl

Afspraak inplannen

Kies een datum en tijd:
Kosten : €